چای اولانگ نوعی چای است که با فرآوری خاص از گیاه «کاملیا سیننسیس» بهدست میآید. پس از چیدن چای از مزرعه، وارد مرحله اکسیداسیون میشود. مرحله اکسیداسیون اولانگ، حدود دو الی سه روز طول میکشد. پس از آن وارد مرحله لول کردن و خشک شدن میشود. این چای، طعمی مابین چای سیاه و چای سبز دارد. اولانگ بهمعنی اژدهای سیاه است. چای اولانگ تکسو، بهترین نوع آن در بازار است. میتوانید تا سه مرتبه، این چای را دم کرده و مجددا استفاده کنید.
فواید:
برگهای اولانگ سرشار از آنتی اکسیدان، کلسیم، منیزیم، مس، کاروتن، سلنیم، پتاسیم، اسیدفولیک، نیاسین آمید، ویتامین A. C. K، ویتامینهای گروه B و ترکیبی از ماتچین و کافئین هستند که با رادیکالهای آزاد مقابله میکنند. این چای، خواص درمانی بسیاری دارد. از جمله این خواص میتوان بهبهبود عملکرد ذهنی بهخاطر داشتن کافئین، تقویت حافظه، سلامت قلب، سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی بدن و ... اشاره کرد. چای اولانگ در افزایش سوخت و ساز بدن بسیار موثر است و بهشکستن ساختار چربیها، کمک بسیاری میکند.
نحوه دم کردن:
بهازای هر 180 سی سی آب، در دو حالت مختلف میتوان چای اولانگ را دم کرد.
برای داشتن طعم سبک: دو قاشق چایخوری از چای اولانگ را در آب 85 درجه سانتیگراد بریزید و بگذارید سه دقیقه بکشد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: دو قاشق چایخوری از چای اولانگ را در آب 95 درجه سانتیگراد بریزید و اجازه بدهید هفت دقیقه دم بکشد.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703