چای رزماری، از گیاه رزماری درست میشود که گیاهی سوزنی با برگهای همیشه سبز است و گلهای صورتی، بنفش یا آبی دارد. این گیاه از خانواده نعناع است و بومی منطقه مدیترانه و آسیا است. جالب است بدانید گیاه رزماری علاوه بر طعم و عطر خوب و کاربرد آن در آشپزی، بهعنوان چای گیاهی نیز استفاده میشود. چای رزماری بهتنهایی طعم تندی دارد و ترکیب آن با گیاهان دیگر، طعمی خوشآیند و خوب دارد. چای سبز و رزماری تکسو ترکیب متعادلی از رزماری، چای سبز و علف لیمو است.
ترکیبات:
رزماری، چای سبز و علف لیمو
فواید:
رزماری درصد بالایی آنتی اکسیدان دارد و برای سلامت عمومی بدن و برای پیشگیری از ابتلا به سرطان مفید است. رزماری باعث رفع یبوست، رفع ناراحتیهای معده مثل نفخ و رفلاکس میشود و چون سرشار از آنتی اکسیدان است؛ قند، فشار و کلسترول خون را تنظیم میکند. رزماری به تسکین درد میگرن کمک میکند. همچنین با ترکیب چای سبز، سبب افزایش سوخت و ساز بدن میشود. استفاده منظم این چای بههمراه ورزش، به کاهش وزن و تناسب اندام کمک شایانی میکند.
نحوه دم کردن:
مقدار دو قاشق از چای را قوری ریخته، آب با دمای 80 تا 85 درجه سانتی گراد، به آن اضافه کنید.
چای با طعم سبک: زمان دم کشیدن: پنج دقیقه در دمای 80 درجه سانتی گراد.
چای با طعم قوی: زمان دم کشیدن: 10 دقیقه در دمای 80 درجه سانتی گراد.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703