چای سفید، چای اشرافی پرطرفداری است که از برگهای تازه جوانه زده چای یا همان گیاه کاملیا بهدست میآید. چای سفید از برگها و جوانههای گیاه کاملیا تهیه میشود. کرکهای سفید رنگی بر روی این جوانهها وجود دارد که آنها را از بقیه برگها متمایز میکند. در فصل بهار که غنچهها هنوز باز نشدهاند، آنها را میچینند و قبل از خشک شدن برگها، آنها را بخار میدهند. غنچههای چای، کرکهایی دارد که وقتی خشک میشوند به رنگ سفید در میآیند و حالت مخملی نقرهای رنگ دارد. بههمین دلیل به نام «چای سفید» نامگذاری شده است. هرچند که دم کرده آن، زرد کمرنگ است. چای سفید مقدار کافئین بسیار پایین و طعمی شیرین دارد. چای سفید پس از برداشت به مدت دو الی سه روز پلاسیده میشود و اکسیداسیون طبیعی آن، حدودا دو روز است. چای سفید، گرانترین محصول گیاه چای است.
فواید:
این نوشیدنی مغذیترین محصول گیاه چای است و تمامی آنتیاکسیدانهای مربوط به گیاه چای، در این برگ وجود دارد. چای سفید تکسو در تقویت سیستم ایمنی بسیار موثر است.همچنین برای سلامت کلی بدن و تناسب اندام فواید بسیاری دارد. از طرفی چای سفید به کاهش آسیبهای پوستی ناشی از استرس، رژیم غذایی و نور خورشید کمک میکند.چای سفید سرشار از ویتامینA است که به از بین بردن خشکی چشم و درمان شب کوری کمک میکند. چای سفید بیشترین درصد آنتی اکسیدان و فلاونوئید را حتی بیشتر از چای سبز دارد و بدن را در مقابل رادیکالهای آزاد محافظت میکند. این چای کمترین درصد کافئین چای است و نوشیدن آن در هر زمان از روز پیشنهاد میشود.
نحوه دم کردن:
در ازای هر 180 سیسی آب با دمای 85 درجه دو قاشق چایخوری در قوری ریخته شود.
سبک: زمان دم کشیدن، سه دقیقه در دمای 80 درجه سانتیگراد
قوی: زمان دم کشیدن، هفت دقیقه در دمای 80 درجه سانتیگراد
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703