نام چای سیاه کله مورچه، از روش تهیه آن گرفته شده است. شکل ظاهری این چای، دانههای گرد قهوهای رنگ است که شباهت زیادی به سر مورچه دارد، از این رو به چای کله مورچهای نیز شناخته میشود. برای تهیه آن، چای سیاه را در غلتکهایی با دانههای بسیار تیز میریزند. غلتکها برگهای چای را میکوبند و سپس فر میدهند. فرق این روش با چای معمولی در این است که در آن، چای به نوارهای باریک تبدیل میشود. به دلیل پروسه فرآوری خاص، این نوع چای بسیار زود دم است. چای سیاه از محبوبترین نوشیدنیهای دنیا است. چای سیاه مقادیری کافئین دارد که برای رفع خوابآلودگی و خستگی در طول روز، بسیار مناسب است. چای سیاه کله مورچه طرفداران زیادی دارد و بهدلیل دم کشیدن سریع، اغلب بهعنوان چای صبحانه از آن استفاده میکنند. ترکیب این چای با شیر، از نوشیدنیهای محبوب فرانسویها برای صبحانه است.
ترکیبات:
چای سیاه گرانوله (سی تی سی)
فواید:
نوشیدن یک فنجان از این چای بعد از یک غذای سنگین، به گوارش کمک میکند. استفاده از آن هنگام سنگینی معده (رودل)، مفید است.
نحوه دم کردن:
بهازای هر دو فنجان آب، یک قاشق چایخوری از چای کله مورچه تکسو را در آب 85 درجه سانتیگراد بریزید و بگذارید پنج دقیقه بکشد.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703