چای سبز و نعناع فلفلی گزینهای مناسب برای چای عصرانه است. نعناع فلفلی با خاصیت انرژیزایی و چای سبز با خاصیت آرامبخشی، خستگی طول روز را از بین میبرند و باعث شادابی و نشاط میشوند. نعناع فلفلی گونهای از خانواده نعناع است که گیاه بومی اروپا محسوب میشود. نعناع فلفلی از گیاهان دارویی پر خاصیت است و بسیاری از مشکلات بدن با خوردن یا استعمال نعناع بهبود پیدا میکند. چای سبز آنتیاکسیدان دارد که متابولیسم بدن را افزایش میدهد و به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. این امر باعث میشود که چای سبز به طور طبیعی باعث کاهش وزن شود. همچنین آنتیاکسیدانهای چای سبز با رادیکالهای آزاد در بدن مقابله میکند و بهجلوگیری از بیماریهای مرتبط با افزایش سن کمک شایانی میکند. چای سبز حاوی مقادیری کافئین نیز است که انرژی از دست رفته روز را فراهم میکند. چای سبز نسبت به چایهای دیگر فرآوری کمتری میشود، از این رو ارزش غذایی بیشتری دارد.
فواید:
نعناع فلفلی خاصیت آرامبخشی دارد و برای مشکلات گوارش و معده، مشکلات پوستی، تسکین دردهای عضلانی، کمک به روند بهبود سرما خوردگی، کاهش آلرژی، نفخ و سوءهاضمه و موارد بسیار دیگری مفید است. همچنین نوشیدن این چای مدتی پس از صرف غذا، به هضم راحتتر غذا کمک میکند.
نحوه دم کردن:
در ازای هر 180 سیسی آب با دمای 80 درجه، دو قاشق چایخوری در قوری ریخته شود.
سبک: زمان دم کشیدن سه دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
قوی: زمان دم کشیدن، پنج دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703