ترکیب وانیل با چای سیاه، نوشیدنی گرم و محبوب زمستانی است. نوشیدن یک فنجان از این چای خستگی را از بین می برد و حالی خوش را جایگزین آن میکند. وانیل گیاهی خوشبو و خوشطعم است که در پخت غذا، کیک، تهیه دمنوش و ... بهعنوان طعمدهنده و افزودنی خوشعطر کاربرد بسیار دارد.
ترکیبات:
چای سیاه باروتی، وانیل
فواید:
از فواید وانیل میتوان به جلوگیری از افسردگی و کاهش اثرات ناشی از آن، اشاره کرد. وانیل حاوی آنتیاکسیدان است و با رادیکالهای آزاد بدن مبارزه میکند. به همین جهت دارای خواص ضد سرطانی نیز است. این گیاه خوشبو به کاهش کلسترول خون و جلوگیری از سکته قلبی کمک میکند. از دیگر خواص وانیل از بین رفتن حالت تهوع و استفراغ است. همچنین درمان موثری برای بهبود زخم معده نیز است. از این رو نوشیدن حداقل یک فنجان از این چای توصیه میشود.
نحوه دم کردن:
برای دم کردن چای وانیل کیسهای تکسو کافی است چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703