بعد از آب، چای محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا به محسوب می‌شود. انواع مختلفی چای با طعم‌ها و خواص متفاوت وجود دارد. این تفاوت‌ها در نحوه فرآوری و خشک کردن چای است.

چای سیاه دارای مقادیری از کافئین است که برای رفع خواب‌آلودگی و خستگی در طول روز بسیار مناسب است.

ترکیبات:
چای سیاه باروتی ممتاز هندوستان

 

فواید:
چای سیاه کلاسیک سیاه تکسو با عطر ملایم برگاموت همراه شده که علاوه بر عطر آن، آرامبخش، رفع‌کننده خستگی و باز کننده سینوس‌ها نیز است. همچنین برگ چای مورد استفاده در چای کلاسیک تکسو، جزو مرغوب‌ترین‌ها در نوع خود است. 

نحوه دم کردن:
برای دم کردن چای کلاسیک کیسه‌ای تکسو کافی است چای کیسه‌ای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، می‌توان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.

 

👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703