چای بلوبری تکسو یکی از خوشطعمترین و پرطرفدارترین چایهای کیسهای است. این چای علاوه بر طعم متفاوت و دلپذیری که دارد، از خواص بیشماری نیز بهرهمند است. بلوبری یا همان تمشک آبی، گیاه بومی آمریکای شمالی است. بلوبری هم بهصورت میوه تازه مصرف میشود، هم بهصورت چای و میوه خشک. افرادی که بهدنبال طمعی متفاوت و جدید هستند، چای بلوبری یک پیشنهاد مناسب برای آنها است.
ترکیبات:
چای سیاه باروتی، اسانس بلوبری
فواید:
این میوه حـاوی carotenoid lutein است که در سلامتی چشـم تاثیر قابل ملاحظهای دارد. بلوبری حاوی آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و ویتامین K , C است. بلوبری باعث هضم بهتر، کاهش وزن، احساس سیری و لاغری میشود. بلوبری عاری از سدیم است و برای افرادی که فشار خون بالا دارند مناسب است.
نحوه دم کردن:
برای دم کردن چای بلوبری کیسهای تکسو کافی است چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.