دارچین با طعم و عطر مطبوع از ادویههای محبوب است. چای دارچین نیز یکی از نوشیدنیهای محبوب است که هم به صورت پودر و هم به شکل طبیعی آن استفاده میشود. ترکیب دارچین با چای سیاه یکی از خوش طعمترین چایها است. چای کیسهای دارچین، یکی از گزینههای مناسب به عنوان چای عصرانه است، چرا که با نوشیدن این چای، خستگی ناشی از کار از بین میرود و شما را با نشاط و پرانرژی میکند.
ترکیبات:
چای سیاه باروتی و دارچین
فواید:
این ادویه خوشعطر سرشار از مواد معدنی مفید برای سلامتی از قبیل آهن، کلسیم و منیزیم است. نوشیدن چای دارچین در روز میتواند خستگی را از بین ببرد. نوشیدن این چای به روند لاغری کمک میکند و باعث کاهش اشتها میشود. از خواص دیگر دارچین میتوان به رفع خستگی و خوابآلودگی، افزایش گردش خون، کنترل قند خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی اشاره کرد.
نحوه دم کردن:
برای دم کردن چای دارچین کیسهای تکسو کافی است چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.