گیاه گل‌ گاوزبان، گل‌های زیبا بنفش رنگی دارد که پس از خشک شدن به صورت چای مورد استفاده قرار می‌گیرد. بعد از دم کردن چای گل‌ گاوزبان با چکاندن چند قطره آب‌لیمو تازه، شاهد تغییر رنگ چشمگیر این نوشیدنی می‌شوید.

گل گاوزبان موجود در چای کیسه‌ای تکسو از بهترین مزارع قزوین که بزرگترین تولیدکننده این گیاه در ایران است، تهیه شده است.

ترکیبات:
چای سیاه باروتی، گل ‌گاو زبان

 

فواید:
گل گاوزبان گیاهی دارویی است که تقریبا تمامی اجزای آن، اعم از گل‌ها و برگ‌ها و دانه‌های آن به عنوان دارو استفاده می‌شود. گل ‌گاو زبان دارای طبیعت گرم و اثر نشاط آور، تقویت‌کننده بدن و آرامش‌بخش است. گل گاوزبان تقویت کننده اعصاب، روان و حواس پنجگانه است. نشاط آور است و اختلال حواس را درمان می‌کند. به‌همراه کمی لیمو عمانی و عسل، برای درمان سرماخوردگی، تنگی نفس و گلودرد مفید است. سرفه‌های فصل سرما را درمان می‌کند و به‌صورت مرهمی قوی عمل می‌کند.

نحوه دم کردن:
برای دم کردن چای گل‌ گاوزبان کیسه‌ای تکسو کافی است چای کیسه‌ای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، می‌توان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.