ادویه ترکیبی تاکو یا مکزیکی تکسو یکی از فلفلیترین ادویههای تکسو است. چاشنی تاکو طعم تند و تیزی دارد که پیشنهاد میشود در مصرف آن زیاده روی نکنید. از ترکیبات آن به فلفل قرمز، پونه کوهی، زیره سبز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، دارچین، پودر پیاز، پاپریکا و ... می توان اشاره کرد. از این ادویه برای تهیه انواع تاکو مکزیکی، پلو مکزیکی همراه گوشت و سبزیجات و ذرت مکزیکی استفاده می شود. ولی در تهیه انواع غذای سنتی ایرانی از جمله کبابهای تند، انواع سوپ، انواع خوراک کاربرد دارد.
تاکو از غذاهای سنتی و تند و تیز مکزیک است که به دلیل طعم تند و تیزی که دارد و همچنین نحوه سرو خاص آن، طرفداران زیادی هم در سراسر دنیا پیدا کرده است. ولی بیشترین محبوبیت این غذا به چاشنیهای تند و آتشین آن است. که آن را به یکی از محبوبترین ادویههای مکزیک تبدیل کرده. به طور خلاصه تاکو غذای سنتی، مخلوطی از سبزیجات، گوشت قرمز یا مرغ و ماهی است که در نانهای استوانهای شکل به صورت ساندویچ سرو میکنند. مواد داخل تاکو بسیار متنوع است و با انواع گوشت ،مرغ و ماهی ترکیب شده و با سبزیجات، کاهو، گوجه و خیار سرو میشود.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703