خورشها از غذاهای محبوب ایرانیها محسوب میشوند که معمولا در کنار پلو سرو میشوند. خورشها ترکیبی از انواع سبزی و حبوبات با گوشت قرمز، مرغ و ماهی است. از این رو خورشهای متفاوتی با دستور پختهای متنوعی هم داریم. ادویهها نقش مهمی در طعمدار کردن خورش دارند و باعث لذیذتر شدن آنها می شود.
برای پخت انواع خورش به جای اینکه از چندین ادویه متفاوت استفاده کنید و با ترکیبهای متفاوت روبرو شوید. میتوانید خیلی راحت از ادویههای ترکیبی استفاده کنید. ادویههای ترکیبی، مخلوطی متناسب از چندین ادویه و سبزیهای خشک شده معطر است.
ادویه خورشتی تکسو در واقع نوعی ادویه کاری و طعم دهنده غذایی است. از این ادویه میتوان برای پخت انواع خورش، پلوها، سوپها و بسته به ذائقه فرد در انواع غذاها استفاده کرد.
چاشنی کاری خورشی تکسو ترکیبی خوش طعم از ادویههای تازه و سبزیهای معطر است. این ادویهها شامل: زردچوبه، دارچین، زنجبیل، تخم گشنیز، هل سبز، میوه جوز، زیره سیاه و تعدادی دیگر ادویه ها و سبزیجات معطر است که با تناسبهای خاصی باهم ترکیب شدهاند و بهترین طعم را به خورشها می دهند. ادویه کاری بوی مواد ناخوشایند مانند گوشت را نیز پوشش میدهد و به طور کلی مصرف متعادل آن برای سلامت فرد بسیار مفید است.