ادویه هفت قلم همانطور که از اسمش پیداست ترکیبی از 7 ادویه معطر و خوش طعم است که با تناسب‌های خاصی با هم ترکیب شده‌اند. ادویه هفت قلم از ادویه‌های زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، پودر گلپر و سماق تشکیل شده است. چاشنی هفت قلم طعم دهنده غذاهای ایرانی است و برای پخت انواع خورش‌ها و پلوها از آن استفاده می‌شود.

استفاده از ادویه‌های ترکیبی آشپزی را بسیار ساده کرده است و نیازی نیست همه ادویه‌ها را در اختیار داشته باشید و با هم مخلوط کنید. تنها کافی است، ادویه ترکیبی مخصوص را در آشپزخانه خود داشته باشید و به راحتی برای پخت انواع غذاها از آن استفاده کنید. بسته بندی ادویه در نگهداری و استفاده ادویه‌ها بسیار حائز اهمیت است و طعم و عطر ادویه را مثل روز اول نگه می‌دارد. بسته بندی‌های ادویه تکسو بسیار کاربردی طراحی شده‌اند و درب آنها به صورت نمکدانی است تا استفاده از آن را بسیار راحت کند.