زردچوبه از ادویه های اصلی و پایه آشپزی ایرانی است و تقریبا برای تهیه بیشتر غذاها و خوراک‌های ایرانی از این چاشنی خوش رنگ استفاده می‌شود. رنگ زیبای این ادویه یکی از دلایل محبوبیت آن است. علاوه بر رنگ، زردچوبه دارای طعم ملایمی است و عضو اصلی ادویه کاری محسوب می‌شود.

ادویه تکسو در دو بسته بندی کوچک و بزرگ تهیه شده است و با توجه به نیاز خود می‌توانید از این ادویه استفاده کنید. ادویه زردچوبه بزرگ مناسب استفاده خانواده‌های پر جمعیت، رستوران‌ها و افرادی است که بیشتر از این ادویه در آشپزی خود استفاده می‌کنند. درپوش ادویه‌های تکسو بسیار کاربردی طراحی شده و به دو طریق می‌توان از آن استفاده کرد. یک سمت به شکل نمکدانی است که برای استفاده کم و سمت دیگر برای مصارف بیشتر مثل تهیه ترشی مناسب است.

علاوه بر این‌ها از زردچوبه در طب سنتی نیز استفاده می‌شود. برای بهبود در رفتگی قسمتی از بدن، ترکیبی با زردچوبه ساخته شده و برای چند روز قسمت آسیب دیده را می بندند. هم چنیندر تهیه انواع ماسک‌های زیبایی و مراقب پوست نیز از این گیاه پر خاصیت استفاده می‌شود.