پودر وانیل خالص تکسو:
Vanilla planifoliaمیوه گیاهی است، بهنام وانیل. عطر دلپذیر و طعم وانیل، آن را بهعنصر ضروری در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی تبدیل کرده است. اغلب در تهیه دسر، پودینگ و شیرهای طعمدار و ... مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین از آن برای شیرین کردن و طعم دادن به قهوه، ماست، بستنی، نوشابه، کیک و مواد غذایی پخته شده، استفاده میکنند.
وانیل اصل، بهشکل یک چوب یا غلاف باریک سیاه رنگ است. باید آن را بهوسیله یک چاقوی تیز شکافت و با پشت چاقو، خمیر درون آن را درآورد و به سس یا خمیر اضافه کرد.
بر اساس آزمایشات، مولکولهای وانیل عملکرد پوست را تحریک میکنند که باعث تسریع در رشد پوست میشود. متخصصان اظهار کردند: مولکولهای وانیل در انسجام پوست، فرآیند جذب آب، طراوت، تازگی و استحکام پوست موثر هستند.
در شرایطی که از وانیل (یا وانیلین) بهمقدار زیاد استفاده شود، امکان پیش آمدن حالت هیپنوز و بیحسی کامل وجود دارد. وانیلین در مواردی نیز، اثراتی مشابه کافئین از خود نشان میدهد که تاثیر آن بر سیستم عصبی و فشار خون، بسیار شبیه به اثر کافئین است.