گرد لیمو در واقع پودر لیمو خشک شده است و در آشپزی به عنوان چاشنی انواع خورش‌ها، خوراک‌ها، کباب‌ها و پلوها کاربرد دارد. گرد لیمو تمام خواص لیمو از جمله ویتامین c را داراست و هم چنین طعمی عالی و منحصر به فردی به غذاها می‌بخشد.

گرد لیمو مزه‌ای ترش دارد و برای کاهش مصرف نمک نیز استفاده می‌شود. طعم قوی گرد لیمو، کمبود نمک در غذا را جبران کرده و برای افرادی که در رژیم خود منع مصرف نمک دارند؛ توصیه می شود. پس بهتر است هنگام تهیه انواع خورش‌‌ها و خوراک‌‌ها به مقدار لازم از گرد یا پالپ لیمو خشک استفاده کنید تا استفاده از نمک در غذا به حداقل برسد. از این چاشنی ترش مزه برای طعم دار کردن انواع خورش ها که پر کاربردترین آنها، برای پخت خورش قرمه سبزی و قیمه است. و همچنین پخت آب‌گوشت، سوپ‌ها، کباب‌ها و ماهی‌ها به کار می‌رود.علاوه بر این، در مواردی مانند سالادها که امکان استفاده از لیموی کامل وجود ندارد، پودر لیمو عمانی گزینه مناسبی است.