لیمو عمانی از چاشنی‌های ترش و مورد علاقه ایرانی‌ها است که در محبوب‌ترین غذاهای ایرانی مثل قرمه سبزی و قیمه استفاده می‌شود. پوست لیمو عمانی و دانه‌های آن در غذا به تلخی می‌زند پس بهتر است از پالپ پاک شده لیمو عمانی در پخت غذاها استفاده شود. تا طعم عالی و ترش آن را در غذا حس کنیم. علاوه بر این‌ها لیمو عمانی سرشار از ویتامین c بوده و به عنوان کاهنده فشار خون و چربی خون شناخته می‌شود. به خاطر همین در تهیه انواع دمنوش گیاهی و به عنوان طعم دهده چای‌ها نیز استفاده می‌شود.

پالپ لیمو تکسو به طور کاملا مکانیزه در ظرف‌های 70 گرمی بسته بندی شده است. توجه داشته باشید که اصولا چاشنی‌های خورش به ویژه ترشی خورش را (به غیر از نمک) تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آخر به خورش اضافه می‌کنیم؛ زیرا ترشی باعث می‌شود که گوشت دیرتر بپزد.

لیمو عمانی به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل اصلی عطر و بوی آن است. باید در محیط خشک، در ظروف در بسته و به دور از نور خورشید نگهداری شود.

 

👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703