عطر دلنشین کیک زنجیلی در خانه یادآور خاطرات خوب کودکی است. کیک خانگی دستپخت مادر شاید اولین خاطره ما از زنجبیل باشد.

زنجبیل گیاهی است که از ریشه آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در آشپزی و شیرینی پزی استفاده می شود. این ریشه مقوی دارای خواص بسیاری نیز است.

پودر زنجبیل از آسیاب کردن ریشه خشک شده زنجبیل به دست می‌آید. دارای رنگ زرد است و بوی تندی دارد. زنجبیل آسیاب شده دارای طعم گرم، کمی تلخ و کمی شیرین است.

زنجبیل یک ریشه بسیار مقوی است که علاوه بر اینکه به عنوان چاشنی و طعم دهنده در آشپزی استفاده می شود. با خواص بسیاری که دارد برای سلامت عمومی بدن بسیار مفید است. زنجیل دارای طبع گرم است و برای سرماخوردگی بسیار توصیه می شود. ترکیب آشنای عسل، زنجبیل و آبلیمو یک شربت سینه طبیعی است با نوشیدن یک فنجان از آن گلو درد را بهبود می بخشد.

اگر به دنبال کشف یک ترکیب جدید هستید. این بار از زنجبیل برای پخت ماهی استفاده کنید. طعم جدید و خاص آن شما را سورپرایز می‌کند. علاوه بر آشپزی در تهیه کیک زنجبیلی، نان زنجبیلی، حلوا، فرنی و انواع دیگر کیک‌ها و نان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703