سماق یک ادویه متداول در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و سایر قسمتهای جهان است که در غذاهای حاوی گوشت، سبزیجات و برنج استفاده شده و طعمی ترش را به آنها میبخشد. به دلیل این که طبیعت سماق سرد و خشک است، مصرف آن در فصل تابستان برای افراد گرم مزاج بسیار موثر است.
پودر سماق کاربردهایی مشابه آب لیمو دارد و به عنوان یک عامل ترشکننده به کار میرود. سماق میتواند با ادویههای دیگری چون فلفل فرنگی شیرین، فلفل چیلی، آویشن و زیره ترکیب شود. سماق خواص ضدمیکروبی بسیار قوی دارد و به همین دلیل باید با گوشت خورده شود. سماق همچنین به هضم غذای سنگینی مثل کباب کمک میکند و به دلیل ضد کلسترول بودن میتواند همراه خوبی برای کباب باشد. از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، سماق موجب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن میشود.
میتوان سماق را روی مرغ و ماهی پاشید یا در ترکیباتِ یک چاشنی یا سس استفاده کرد. همچنین میتوان آن را به ماست افزود یا از آن برای طعم دادن به سیبزمینی سرخ شده و چیپس استفاده کرد.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703