ادویه کاری یک ادویه ترکیبی است که از هند نشأت میگیرد. کاری در لغت به معنی چاشنی یا سس برای برنج است.
با توجه به این که طبع اکثر ترکیبات آن گرم و خشک است، ادویه کاری هم طبعی گرم و خشک دارد. در بسیاری از غذاها برای گرفتن بوی مرغ، گوشت و یا طعمدهی از پودر کاری استفاده میشود. پودر کاری نه فقط در مورد گوشت بلکه برای طعمدهی به سبزیجات پخته شده نیز بسیار مناسب است. این ادویه به سالاد سبزیجات و مرغ سوخاری هم طعم خوبی میدهد. از پودر کاری در غذاهایی مثل پلو با مرغ، چلوگوشت، پیتزا، فلافل، کوکو سبزی و همچنین به عنوان یکی از ادویههای ترشی مخلوط و لیته استفاده میشود. ادویه کاری برای طعم دادن به املت تخم مرغ نیز مناسب است.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703