فلفل از ادویه‌های محبوب و پرکاربرد در دنیا است. فلفل‌ها در انواع و اقسام مختلف و از گیاهان متنوعی گرفته می‌شوند. فلفل سیاه در واقع دانه‌های گیاه رونده و خودرو فلفل است که پس از رسیدن دانه فلفل آن را می‌چینند. این چاشنی هم به‌صورت دانه‌های فلفل و هم به شکل پودری آن و با توجه به نیاز مورد استفاده قرار می‌گیرند. افرادی که طعم‌های تازه را ترجیح می‌دهند از دانه‌های فلفل سیاه که معمولا در فلفل ساب روی میز خانه‌ها دیده می‌شود، استفاده می‌کنند. استفاده از دانه‌های فلفل سیاه علاوه بر طعم بهتر و تازه‌تری که دارد خواص بیشتری نیز دارد و سطح اکسید شده آن نیز کمتر است. البته به این معنا نیست که پودر فلفل طعم و عطر کافی را ندارد. این انتخاب کاملا سلیقه‌ای و با توجه به نیاز آشپز است.

فلفل سیاه از ادویه‌های محبوبی است که دارای تندی ملایمی است و معمولا در بیشتر غذاها از آن استفاده می‌شود. برای طعم بهتر و خواص بیشتر فلفل سیاه پیشنهاد می‌شود در مرحله پایانی پخت، آن را به غذا اضافه کنید.

 

👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703