خوشمزه‌ترین و خوش عطر‌ترین حلیم‌ها، شله زردها، کیک‌های خانگی و پای سیب عطر گرم و دلنشین دارچین را به همراه خود دارند.

دارچین از ادویه‌های پر طرفداری است که از چوب درختی همیشه سبز به نام درخت لورل به دست می‌آیند. دارچین به دو صورت پودر دارچین و چوب دارچین مصرف می‌شود و با توجه به نیاز حضور هر دو نوع آن در آَشپزخانه ضروری است. دارچین برای خوش طعم و معطر کردن انواع چای استفاده می‌شود. کافی است هنگام دم کردن چای سیاه یک تکه از چوب دارچین را نیز در قوری بیاندازید و یا اینکه هنگام سرو چای آن را به لیوان خود اضافه کنید تا عطر و بوی خوبی به چای بدهد. این ادویه استفاده‌های بسیاری در آشپزی دارد و برای طبخ انواع گوشت و غذاهای گوشتی به چای پودر دارچین کاربرد دارد. افزودن پودر دارچین به غذاهای خورشتی و خوراک باعث تیره شدن غذا می‌شود. از این رو استفاده از چوب دارچین توصیه می‌شود. و پس از پخت کامل غذا می‌توان آن را از غذا جدا کرد. این گیاه خوشبو علاوه بر عطر عالی دارای خواص بسیاری برای سلامت بدن است.

 

👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703