کشمش از خشکبارهایی است که در پخت غذا و تهیه سالاد نیز از آن استفاده می‌شود. کشمش در غذاهای ایرانی بسیار پرکاربرد بوده و با ذائقه ایرانی‌ها سازگار است. کشمش پلویی یک منبع سرشار از ویتامین D است که برای سلامت استخوان ها نیز مفید است.

کشمش را با گردو و بادام به عنوان میان وعده سالم می‌توان در نظر گرفت و هم به عنوان چاشنی غذا و تهیه سالاد استفاده کرد. میان وعده سالم و مغذی کشمش به همراه سایر میوه‌های خشک مانند خرما، بادام و زردآلو یک میان وعده سالم و مغذی برای کودکان و بزرگسالان است.

 

👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703