شله زرد، حلیم، قیمه، کیک دارچینی و بسیاری از خورشهای ایرانی، طعم خود را وابسته به دارچین هستند. دارچین به دو صورت پودری و چوب تازه مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به نیاز، از هر دو نوع دارچین استفاده میشود. برای سهولت استفاده معمولا از پودر دارچین در تهیه انواع غذاها و کیکها استفاده میشود. و از چوب دارچین به عنوان طعم دهنده چایها و دمنوش استفاده میشود.
دارچین ادویهای با طبع گرم و خشک است که از دیرباز به دلیل داشتن خاصیتهای درمانی از آن استفاده میشده است.
👈 با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
👈 احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703